ET BREDT OG RIMLIG UTVALG

AV "MÅ-HA" VARER FOR EKSPRESS KJØP

Swimshop Ekspress er en unike vareautomat for sports- og fritidsvarer. Swimshop Ekspress har allerede tiltrukket seg flere offentlige og private virksomheter i Norge. Nå venter vi bare på et samarbeid med dere!  

Våre vareautomater tilbyr produkter som man behøver til å svømme, bade eller bare kose seg ved eller i vannet enten om det er ute eller inne, alt til en rimlig pris. Swimshop Ekspress er utstyrt med et styrings- og informasjonsverktøy som gjøre at Aquagroup til enhver tid har oversikt over hva som er solgt og om det er behov for påfyll av varer. 

Utplassering av Swimshop ekspress er gratis, hvor din bedrift får % av omsettningen. Aquagroup drifter maskinen, noe som betyr at dere ikke får noe lagerkostnader på varene.

Alt vi behøver er 1kvm gulvplass i nærheten av en vanlig stikkontakt (10amp). Når marskin er plassert sørger vi for resten og dere fåre utbetalt månedlig/kvartalsvis deres del av omsettning.

Er du interessert i å høre med om Swimshop Ekspress, ta kontakt i dag per epost gillen@aquagroup.no eller telefon 93 60 86 51.

Fortsatt usikker?

7 gode grunner for å få utplassert en Swimbox

GRATIS INSTALLASJON - INGEN RISIKO

TILPASSET PRODUKTER

Vi setter sammen et produktutvalg i sammarbeid med dere, slik at Swimshop Ekspress har produkter som retter seg mot deres kundegruppe.

Vi benytter kjente leverandører som har produkter av høykvalitet, hvor vi tilbyr lave og konkurransedyktige priser for ekspress kjøp.

ÅPENT FOR SALG 24/7

Swimshop ekspress frigjør tid for de ansatte slik at de kan fokusere på andre oppgaver, den bidrar raske kjøp for kunden, og er åpent 24/7 – også når resepsjonen ikke er betjent men anlegget i bruk av leietakere. 

TILGJENGLIG KUNDESERVICEN

Kundeservice er tilgjenglig, 7 dager i uken. Vi håndterer reklamasjoner av kjøp som gjennomføres via Swimshop Ekspress.  

AUTOMATISK BESTILLING

Vareautomaten er utstyrt med et avansert lager og ordresystem, som
gjør at AQ får varsler når det begynner å bli utsolgt. AQ bestiller da opp
varer og sender ut en av våre driftsmedarbeidere som fyller på.

SIKKER OG RASK BETALING

Betaling gjennomføres med kort eller vipps. Sikker, enkel og smittevennlig løsning. 

EKSTRA INNTEKTSTRØM

Ingen risiko, ingen varelager og dere får en ekstra inntektsstrøm.