Startpaller

Aquagroup leverer startpaller til både konkurranse og trening, og vi leverer med og uten elektronikk. 

Nyttig tips om startpaller: 

Startpaller med tidtaking

Aquagroup leverer startpaller fra Alge-timing som er utstyrt med «track starter», som er en frasparkslist som øker svømmerens eksplosivtet. Toppen har et anti-skli belegg som er behagelig, men grovt nok til at svømmerne føler seg trygge. Startpallen har innebygd reaksjonsmåler som også gir en tjuvstartkontroll. 

Ta kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon om montering, tilpassning og tilbud. 

Previous
Next
Previous
Next

Startpaller uten tidtaking

Aquagroup leverer også startpaller uten tidtaking, som kan tilpasset deres behov. Startpallene har god stabilitet og er funksjonable, noe som gjør de populære blant svømmere, trenere og driftsansvarlige – pallene benyttes verden over. Startpallene kommer i ulike størrelser slik at man kan tilpasse ulike bassengkanter enten de er smale, høye, lave eller stor bredde. 

Startpallene oppfyller kravene til FINA og har riktig godkjenninger for bruk i offentlig rom i EU. 

Platetopper

Dersom du kun ønsker å oppdatere platetoppen på eksisterende startpall har vi flere løsninger som tilpasses eksisternde base. Disse kan monteres som en fast installasjon eller ved hjelp av stropper som en midlertidig variasjon. 

Platetoppene er FINA-kompatible. 

Previous
Next
Previous
Next

Ryggstartlist

Alle anlegg som har startpaller med track-starter bør ha en ryggstartlist. Her kan vi tilby flere løsninger tilpasset din startpall og budsjett. En ryggstartlist bidrar til at svømmeren får et bedre feste ved ryggstart.

Viste du at håndgrepet for ryggstart skal være plassert mellom 0,3 til 0,6m over vannskorpen både forisontalt og vertikalt? De må i tillegg være parallelle med endeveggen på bassenget og ikke stikke frem foran denne. 

Kontakt oss

E-post

post@aquagroup.no

Telefon

+47 93 60 86 51