Spillemidler til utstyr - svømming

Hvert år settes det av et stort beløp fra spillemidler som er øremerket utstyr og som tildeles idrettsklubber gjennom Norges Idrettsforbund. Alle idrettslag og særforbund som er tilknyttet NIF kan søke om tilskudd 

Særforbundene utarbeider lister over utstyr som er omfattet ordningen. Oppdatert liste blir lagt ut hvert år via NIF/NSF sine nettsider. De siste årene har man hatt følgende på listen: Banetau, Oppbevaringsvogner for banetau, mobile stupebrett, målbur til vannpolo for å nevne noe. 

For å lese mer om utdelingen av spillemidler anbefaler vi at man besøker NIF sine sider

Produkter

Tidtakningssystem 

Klubber som har tilhørighet til Norges Svømmeforbund kan gjennom spillemidler til utstyr får refundert deler av kosntanden knyttet til et tidtakningsanlegg, måltavle og klokker til konkurransesvømming og vannpolo. Maksimalt kan idrettslaget får 1/3 del av faktiske utgifter. 

Alle klubber får tilsendt epost fra Svømmeforbundet/NIF når søknadsportalen åpner. 

Bølgebrytende banetau (baneskillere)

Vi anbefaler å bruke banetau og baneskilletau for å benytte bassenget optimalt. Vi fører FINA godkjent konkurransebanetau, standard bølgebrytende banetau og baneskilletau.
 
Konkurransebanetau: Anbefelas kun å brukes til større nasjonale og internasjonale mesterskap slik som NM, EM, VM o.l. Dette er også banetauene som skal benyttes i forbindelse med FINA godkjente stevner. 

Standard banetau: Til den daglig bruken, trening, lokale konkurranser, mosjonister mm. 

Baneskilletau: Anbefales for å dele baner på tvers, f.eks. i forbindelse med oppdeling av bassenget til svømmeopplærignen. 

 

Previous
Next

Oppbevaring banetau 

Riktig oppbevaring av banetau er viktig for å minimere skader og feil. Samtidig er det enklere å ta opp og ned og banetauene tar mindre plass rundt bassenget. 

Målbur vannpolo

Vi fører vannpolomål til minipolo, trening og fina godkjente til konkurranser

Synkronssvømming – høyttaler

Vi fører markedets beste undervannshøytaler 

Om oss
Her kan du lese mer om oss og ta kontakt med oss for en hyggelig prat
Les mer
Til våre produkter
Vi leverere utstyr til svømmehaller, svømmeopplæring og trening, oppbevaring og mye mye mer.
Se vårt utvalg