Skape aktiviteter i svømmehallen

Vi i Aquagroup.no har lang og bred erfaring med å skape aktiviteter i svømmehaller og på strandområder. Vi har her satt sammen en oversikt over forslag til aktivitetsutstyr man kan anskaffe til sin svømmehall. Flere av produktene kan fint brukes ute også, slik som de oppblåsbare lekene. 

Ta gjerne kontakt med oss i dag, slik at vi kan kommer med forslag som er tilpasset deres svømmeanlegg eller strand. Ta kontakt

Plaskebasseng

Det er viktig å ikke glemme de minste barna, som bruker tiden i plaskebassenget sammen med en voksen enten det er far, mor, tante, besteforeldre eller annet. 

Det er enkle tiltak man kan sette i gang for å aktivisere denne målgruppen. F.eks. ved å plassere en minisklie i bassenget. Her har vi sklier som kan stå løst og sklier som behøver montering. Vi har sklier med motiv og uten motiv, vi kan også levere sklier med et eget motiv eller fargeønsker. 

Andre tiltak som kan gjennomføres for å aktivisere de yngste kan også være å låne ut bøtter, spader, vannhjul etc. Her har vi satt sammen en pakke med 65 produker bestående av; bøtter, spader, båter, vannjul og vannkanner. 

Vi har det meste når det kommer til å skape aktivitet i plaskebassenget og svømmehall. Ta kontakt med oss i dag. 

Flyeleker

Lek, klatre, hoppe, snurre, balansere – flyteleker skaper mye moro i svømmehallen!

Vi har satt sammen ulike pakker som passer de fleste målgrupper, til og med de voksene. 

Flytelekene har gjennomgått flere års med testing blant barn og ungdom, og de har vist at de tåler røff lek og bruk i offentlig svømmehall over tid – god holdbarhet og lavt vedlikeholdsbehov. 

Flytelekene produserer i Sverige, hvor man bruker EVA-skum. Ingen giftstoffer, hvor man følger strenge til produksjon og innhold satt av EU og Norge. 

Aquagroup.no er spesialister på flyteleker, hvor vi gjerne bistår dere med å finne riktig type. Ta kontakt i dag.

Oppblåsbare leker

De er formet som både haier, blekksprut, salamandere og hunde, hvor de skaper mye glede hos barn, ungdom og voksene. Enkel monterntg ved hjelp av sugekopper til bunn/bssengkant, og 5-10 minutter oppsettingstid er dette som regel en favoritt blant gjester og ansatte. 

Lekene er laget av dobbelt Trevira stoff, som er klor og UV bestandig. Kraftig materialet som tåler røffbruk. 

Ta kontakt i dag om du behøver bistand med å velge riktig leke til ditt basseng.  

Eventyrbad

Eventyrbassengene fra Rodeco skaper unike miljøer som vekker barnas nysgjerrighet og fantasi. I et trygt og sikker svømmehall eller utendørsbasseng kan de oppdage og utforske alt fra vannsprutende skulpturer, lysbilder, vannhjul og håndpumper som stimulerer alle barnas sanser.

Når du planlegger et eventyrbasseng med lekeanlegg eller lekemiljø, er det godt å huske på:

  • Det skal være enkelt for ansatte og foreldre å overvåke barna uansett hvor de er.
  • Belysning. Det er mulig å skape spennende belysning til en lav pris for å gjøre opplevelsen bedre.
  • Luft, bobler og bølger med lyd og lys skaper spennende effekter som barn setter pris på.
  • Det er ofte mer plass enn du tror. Tenk åpent når du tenker på hvor du kan plassere vannspillet ditt.

Vi bistår gjerne med prosessen og kommer på befaring, innspill og råd. Ta kotnakt med oss i dag.