Banetau og baneskilletau

Aquagroup leverer banetau tilpasset dine behov, vi har enkle baneskilletau, standard bølgedempende banetau og konkurransebanetau som benyttes i nasjonale og internasjonale mesterskap slik som NM, EM og VM. 

Aquagroup er forhandler av Anti-Wave i Norge.

Anti Wave er designet i Australia og produsert i England. Designet er verdenskjent for sine bølgebrytende funksjoner, høy kvalitet og langvarig bruk uten problemet. En rekke større internasjonale og nasjonale mesterskap benytter bølgebrytende banetau fra Anti Wave. Banetauet er å finne i over 150 land, og har vært en favoritt siden de startet opp for 45 år siden. 

Bølgedempende banetau - standard

Standard banetau, tilpasset daglig bruk. Passer fint til lokale og kretsmesterskap, mosjonistsvømming og til trening. Leveres standard i rød, blå og hvit fargekombinasjon – andre farger kan fås etter ønske.

Standard lengder er: 12,5m, 25m og 50m.

Previous
Next
Previous
Next

Bølgedempende banetau - konkurranse

Bølgebrytende banetau tilpasset internasjonale og nasjonale konkurranser. FINA godkjent, leveres i fargekombinasjon iht. til FINA reglement eller etter eget ønske.

Den originale og unike anti Wave supertensioner, gjør at du ikke behøver et eget verktøy for å stramme / åpne banetauene. Supertensioner monteres enkelt på eksisterende banetau og gjør at man enkelt kan stramme og åpne banetauet uten en egen strammenøkkel.  

Standard lengder: 25m og 50m – andre lengder kan bestilles opp.

Baneskilletau

Baneskilletau passer perfekt til oppmerkeing av basseng på tvers eller til makering av sikkerhetsområder rundt hoppetårn, sklier, bølgebasseng etc. 

Leveres etter tilpassede mål, farger og kombinasjon. 

Previous
Next
Previous
Next

Oppbevaring og tilbehør

Riktig oppbevaring er med å forlenge levetiden på banetauet. Vi anbefaler derfor at man oppbevarer det ien pose under gulvet eller på en banetautralle. 

Vi har også tilbehør som forenkler hverdagen og forlenger levetiden på banetauet, slik som supertensioner, kantbeskytter mm. 

Kontakt oss

E-post

post@aquagroup.no

Telefon

+47 93 60 86 51